Despre noi

Asmant construct

Este o companie cu capital românesc care lucrează în domeniul construcţiilor şi care se ocupă de lucrări de pavare, betonare, montaj borduri, montaj rigole, rigole carosabile, şanţuri betonate, precum şi amenajări interioare şi exterioare.

Avem o echipă cu experienţă, care lucrează cu plăcere şi îşi doreşte ca fiecare proiect să fie o carte de vizită. Experienţa, alături de cursuri de calificare în Italia pentru decoraţiuni şi finisaje, fac din angajaţii noştri oameni mai mult decât potriviţi pentru a lucra pentru dumneavoastră.

Atenţi la calitatea produselor şi profesionalismul execuţiilor, suntem capabili să satisfacem cerinţe specifice şi diferenţiate, iar printre acestea putem să enumerăm zugrăveli cu lavabil şi smalţuri, gletuiri, tencuieli clasice aplicate mecanizat, decoraţiuni interiore import Italia, placări gresie şi faianţă şi montaj granit, marmură şi orice tip de piatră naturală.

Consolidarea fidelităţii clienţilor prin intermediul unei game de servicii calificate, cu scopul garantării celui mai bun sprijin va fi întotdeauna un criteriu primar pentru ASMANT CONSTRUCT.

Oricând poţi intra în contact cu noi

Te aşteptăm să iei contact cu noi prin diverse metode, fie prin apel la numărul afişat în căsuţa alăturată, fie să accesezi pagina de contact şi să ne laşi un mesaj prin formularul de contact.