Finisaje

ASMANT CONSTRUCT execută lucrări de amenajări interioare şi exterioare cu materiale de calitate superioare. Este foarte important să fie îmbinate produse de calitate superioară cu servicii prestate de oameni cu experienţă, care lucrează în acest domeniu cu plăcere.

Finisajele pe care le executăm includ:

Finisajele fac parte din etapa de finalizare a unei construcţii

Zugrăveli cu lavabil şi smalturi

Zugrăveli cu lavabil şi smalturi

Zugrăvelile cu lavabil şi smalturi se fac pe interior şi exterior, în funcţie de cerinţă. Există mai multe tipuri de vopsea lavabilă, iar încadrarea într-o anumită tipologie depinde de rezistenţa la spălare, de locul aplicării, de proprietăţi şi particularităţi. Vopseaua lavabilă folosită de ASMANT CONSTRUCT este o vopsea diluată cu apă (tip Vinarom), cu o largă varietate de culori şi diferite grade de lavabilitate. Aceste produse sunt importate din Italia şi au emisii foarte scăzute de compuţi volatili organici (Low VOC). Vopseaua lavabilă este de interior şi de exterior. Cea de interior este destinată în interiorul imobilelor, pentru finisajul pereţilor şi plafoanelor. Cea de exterior este utilizată pentru finisări exterioare, fiind caracterizată prin rezistenţa ridicată la UV şi alţi factori de mediu ca umezeală, căldură excesivă, temperaturi foarte scăzute sau risc de mucegai. Smalţurile sunt finisaje pentru interior şi exterior pe bază de răşini acrilice. Sunt emailuri diluabile cu apă, inodore şi cu conţinut foarte scâzut de compuşi volatili organici (Low VOC), specifice pentru tratarea suprafeţelor mari cu un standard igienico-sanitar ridicat (HACCP). Între acestea sunt incluse spitale, şcoli, aziluri, laboratoare medicale, spaţii din sectorul alimentar, precum şi spaţii rezidenţiale. Formulele lor garantează priza joasă a murdăriei, rezistenţa optimă la spălare, curăţare şi dezinfectare, acoperire şi luminozitate mare, transpirabilitate bună şi rapiditate la uscare.
Tencuieli clasice aplicate mecanizat

Tencuieli clasice aplicate mecanizat

Tencuiala este folosită pentru a nivela suprafeţele şi pentru a elimina denivelările existente, pentru ca acestea să fie pregătite pentru următorii paşi de finisare. În construcţia casei, tencuitul reprezintă un pas esenţial, deoarece îndeplineşte un rol important, atât de protecţie, cât şi de igienă. Poate cel mai important rol al tencuielii clasice este de a acoperi neregularităţile şi denivelările de pe diverse suprafeţe. Astfel, ea va contribui semnificativ la îmbunătăţirea aspectului construcţiilor, ascunzând eventualele defecte ale suprafeţei zidite. În plus, permite pereţilor să respire, aspect foarte important pentru reducerea apariţiei mucegaiului şi algelor. ASMANT CONSTRUCT lucrează cu tencuială realizată clasic, cu nisip şi liant tip Multibat, aplicată mecanizat cu pompa de tencuială. Astfel se beneficiază de avantajul timpului redus de execuţie şi de calitatea superioară a suprafeţei rezultate.
Gletuiri

Gletuiri

Gletul este un strat de finisaj vizibil, fără nisip, cu grosime mică, de 1 până la 5 mm, aplicat cu scopul de a obţine o suprafaţă netedă, pregătită pentru următoarele etape. Există mai multe tipuri de glet, pe bază de ciment, var, ipsos sau mixte, cu proprietăţi distincte, iar utilizarea se decide în funcţie de lucrare şi client. Aplicat în două sau trei straturi peste tencuiala mecanizată, în funcţie de baza acesteia şi, deşi tratată de multe ori ca etapă opţională în amenajările interioare, gletuirea ajunge să fie un pas foarte important pentru un rezultat de calitate.

Contactează-ne!

Asmant Construct

BOLDEŞTI SCĂIENI, ŞOS. PLOIEŞTI-VĂLENI, NR. 46A

Trimite un mesaj

Finisaje

Este o companie cu capital românesc care lucrează în domeniul construcţiilor şi care se ocupă de lucrări de pavare, betonare, montaj borduri, montaj rigole, rigole carosabile, şanţuri betonate, precum şi amenajări interioare şi exterioare.

Sună-ne
Scrie-ne la

OFFICE@ASMANTCONSTRUCT.RO

Sediul nostru

BOLDEŞTI SCĂIENI, ŞOS. PLOIEŞTI-VĂLENI, NR. 46A

© 2022 Asmant Construct – Toate drepturile rezervate. Designed by Zemernett Consulting.

Scroll to top